• Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.
 • Paschka Speculoos

  Smeer de lekkere smaak van echte speculoos nu ook op je boterham met Paschka Speculoos. Dat zorgt voor een frisse en zoete smaak in je mond!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Chocolade

  Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Laat je dan verwennen door de smaak van Paschka Chocolade en geniet er op elk moment van de dag van…


Fun voor kids

Ontdek onze smakelijke kleurtekeningen en spelletjes. Klik op de foto om deze downloaden, dan kan je ze meteen inkleuren.

 

Kleurtekeningen


 

 

 

 

 

Inkleurplaat

Paschka wil zijn vriendinnetje verrassen op de schaatsbaan, maar valt plotseling neer. Au… Pijn! Kleur de tekening mooi in om zijn pijn wat te verzachten.


 

Inkleuren met cijfers

Kijk eens hoe mooi het vriendinnetje van Paschka kan dansen… Maak het koppeltje nog mooier door de tekening in te kleuren. Volg daarvoor de kleuren die naast de cijfers staan.

 

Patronen aanvullen

Het vriendinnetje van Paschka heeft haar mooiste jurk aan. Ze heeft namelijk een afspraakje met Paschka… Wil jij haar helpen haar kleedje en de torens van het kasteel van Paschka verder in te kleuren met allerlei motiefjes? Ze zal je dankbaar zijn!


Spelletjes


 

Op de koets

Paschka en zijn vriendinnetje gaan een leuk ritje maken met de koets. Ze zijn zó verliefd! Maar vind jij de 11 verschillen tussen de twee foto’s? Succes!


 

Picknick

Wat een mooie dag om te picknicken! Maar hoe geraak ik bij die lekkere picknick…? Kan jij me helpen om tot bij mijn vriendinnetje te komen?

 

Zoek de schaduw

Paschka geniet elke dag zo hard van zijn overheerlijk boterhammetje belegd met Paschka Chocolade. Zoek jij naar zijn schaduw?Doolhof

Die overheerlijke Paschka chocoladestronk ligt helemaal aan de andere kant van het doolhof. Help jij Paschka en zijn vriendinnetje de weg ernaartoe te zoeken?