• Banaan

  Hoe zou het zijn om banaan, chocolade en verse kaas in je mond te proeven? Smeer wat Paschka Banana op je boterham en je weet het meteen…
 • Aardbei

  Fris en fruitig: dat is de Paschka Aardbei. Start je dag met deze lekkernij of tover er een zalige lunch mee op tafel… Smullen zal je!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.


Party croque-monsieur met Paschka Banana

Heb je een kleine honger? Maak dan eens deze speciale croque-monsieur klaar waarmee je er weer even tegen kunt. Met een minimum aan ingrediënten tover je deze lekkernij al op tafel. Neem dus snel wat toastbrood of gewoon brood bij de hand, 200 gr Paschka Banana en een banaan. Daar maak je croque-monsieurs mee voor vier personen. En oh ja… Je zal ook een rond glas nodig hebben… Wat we daar mee gaan doen, lees je hieronder!


Ideaal als hapje op een feestje

Om deze croque-monsieurs te maken, beginnen we met het brood. We steken er wat rondjes uit met… een rond glas! Dat is heel eenvoudig en werkt snel. Je duwt het glas gewoon diep door het brood en met een mes snijd je langs de rand van het glas. Nu heb je een leuke vorm en zijn de zijkanten mooi glad! Dit is ook wel leuk om met kinderen te doen, voor een verjaardagsfeestje ofzo… Op de uitgesneden boterhammen smeer je dan wat overheerlijke Paschka Banana en leg je daarna enkele dunne schijfjes banaan. Net zoals bij een gewone croque-monsieur, sluit je je boterham en bak je hem in een croque-monsieur machine. Eventjes wachten en klaar! En nu smullen maar van die originele, zoete croque-monsieur…!

 
Party croque-monsieur met Paschka Banana.