• Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.
 • Paschka Speculoos

  Smeer de lekkere smaak van echte speculoos nu ook op je boterham met Paschka Speculoos. Dat zorgt voor een frisse en zoete smaak in je mond!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Chocolade

  Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Laat je dan verwennen door de smaak van Paschka Chocolade en geniet er op elk moment van de dag van…


Home made stracciatella ijs

Behoort stracciatella ijs ook tot jouw favoriete ijssmaken? Dan heeft Paschka goed nieuws… Deze heerlijke ijssmaak met stukjes chocolade kan je namelijk eenvoudig zelf maken. Ontdek het recept hieronder! We kunnen je alvast vertellen dat deze lekkernij getest én goedgekeurd is door het ganse Paschka team… Ga dus snel zelf aan de slag en verwen jezelf, familie en vrienden met zelfgemaakt stracciatella ijs.


Zo maak je zelf stracciatella ijs

Voor een viertal personen begin je met 150 gr roomijs met vanillesmaak, 150 gr Paschka Stracciatella en 20 gr kleine chocoladedruppels. Dat meng je allemaal onder elkaar met een houten spatel en plaats je ongeveer twintig minuten in de diepvries zodat het ijs goed hard kan worden. Meer heb je niet nodig om thuis van home made stracciatella ijs te genieten!

 

Serveer het ijs op een wafeltje

Als het Paschka stracciatella ijs klaar is, neem je een paar krokante boterwafeltjes die je vult met het ijs.

 
Zo maak je zelf stracciatella ijs.

Smeer maar gerust een dikke laag zodat je echt een goed gevuld wafeltje hebt. Serveer deze heerlijkheid als dessert na een gezellig familie-etentje, als vieruurtje tijdens een kinderfeestje of als lekker tussendoortje voor jezelf…!