• Aardbei

    Fris en fruitig: dat is de Paschka Aardbei. Start je dag met deze lekkernij of tover er een zalige lunch mee op tafel… Smullen zal je!
  • Banaan

    Hoe zou het zijn om banaan, chocolade en verse kaas in je mond te proeven? Smeer wat Paschka Banana op je boterham en je weet het meteen…
  • Ananas

    Ben jij wel te vinden voor de smaak van exotisch fruit? Probeer dan eens de Paschka Ananas op je boterham of in je milkshake…
  • Gekonfijt fruit

    Voeg de heerlijke smaken van verse kaas, gekonfijt fruit en appelsienlikeur samen en de Paschka Gekonfijt Fruit is klaar om van te genieten!


Pannenkoeken met blozende aardbeien

Het aardbeienseizoen is volop bezig. Je kan ze gewoon zo opeten, maar je kan aardbeien ook verwerken in een lekker gerecht… Paschka vertelt je hoe je met verse aardbeien een heerlijk tussendoortje maakt dat je maag goed vult! Lees hieronder dus snel het recept voor een wrap gevuld met Paschka Aardbei en uiteraard ook met verse aardbeien…


Wat aardbeien, een pannenkoek en Paschka

Vooraleer je van start gaat, zoek je volgende ingrediënten bij elkaar waarmee je voor ongeveer zes personen een wrap kan maken: 200 gr Paschka Aardbei, 250 gr mascarpone, verse aardbeien, muntblaadjes, pannenkoeken (die je zelf maakt of kant-en-klaar koopt) en een paar decoratieve koekjes. Ziezo, nu kan je aan de slag in de keuken om die heerlijke wrap te bereiden!

 

Eenvoudig, maar oh zo lekker dessert

Maak eerst een mousse van de Paschka Aardbei en de mascarpone door beide voorzichtig onder elkaar te mengen met een houten lepel of spatel.

 
Wat aardbeien, een pannenkoek en Paschka.

Met die heerlijke mousse bestrijk je vervolgens een pannenkoek en je legt er ook meteen dunne schijfjes aardbei op in twee horizontale lijnen. Rol de pannenkoek goed strak op en snijd hem dan in brede plakjes totdat je ongeveer een derde van de pannenkoek overhoudt. Neem een leuk bordje uit de kast en versier het met je pannenkoek(schijfjes)! Je kan je creatie nog verder afwerken met wat stukjes aardbeien, wat toefjes van die lekkere Paschka Aardbei mousse, een paar muntblaadjes en een decoratief koekje. En voilà… Je hebt net een prachtig culinair dessert op tafel getoverd…