• Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.
 • Paschka Speculoos

  Smeer de lekkere smaak van echte speculoos nu ook op je boterham met Paschka Speculoos. Dat zorgt voor een frisse en zoete smaak in je mond!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Chocolade

  Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Laat je dan verwennen door de smaak van Paschka Chocolade en geniet er op elk moment van de dag van…


Goud in je mond met Paschka chocoladetruffels

 

Ben je verzot op chocolade? Als Paschka-holic moet je deze chocoladetruffels eens proberen! Dit recept is bijna té gemakkelijk. Al wat je nodig hebt is 300 gr. Paschka chocolade, 150 gr. pure chocoladedruppels, 2 dl room (38% V.G.), cacaopoeder (ongesuikerd) en kokosschilfers. Verwen je vrienden met deze heerlijke truffels en je zal ongetwijfeld punten scoren!


Chocoladetruffels voor iedereen

Begin met de chocoladedruppels samen met de room te laten smelten in een steelpannetje. Voeg daarna de Paschka chocolade toe, haal de pan even van het vuur en meng alles zachtjes onder elkaar. Schep het truffelmengsel over in een kommetje, dek het af met een folie en plaats het in de vriezer tot het half vast is. Is het truffelmengsel hard genoeg voor jou? Schep dan telkens met een koffielepel een bepaalde hoeveelheid in een bolletje of ovaaltje. Dit hoeft niet perfect te zijn, dat is nu net de charme van de Paschka chocoladetruffels! Ben je hierin geslaagd? Neem dan een kommetje met cacaopoeder en eentje met kokosschilfers. Rol de truffels telkens doorheen één van de mengsels, dit kan makkelijk en proper door het kommetje telkens heen en weer te schudden.

 
Al wat je nodig hebt is 300 gr. Paschka chocolade, 150 gr. pure chocoladedruppels, 2 dl room (38% V.G.), cacaopoeder (ongesuikerd) en kokosschilfers.

Nu hoef je enkel nog de truffels op een mooi schoteltje te presenteren. Serveer ze aan je vrienden en scoren maar!