• Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.
 • Paschka Speculoos

  Smeer de lekkere smaak van echte speculoos nu ook op je boterham met Paschka Speculoos. Dat zorgt voor een frisse en zoete smaak in je mond!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Chocolade

  Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Laat je dan verwennen door de smaak van Paschka Chocolade en geniet er op elk moment van de dag van…


Crunchy Granola met Paschka aardbei, yoghurt en vers fruit

Niets is zo lekker in de ochtend dan een glaasje gevuld met heerlijk fris fruit, granola en hoe kan het ook anders… Paschka aardbei! Zorg voor een kick-start van de dag met dit origineel ontbijt en voel je een hele dag geweldig!


Let’s get healthy

Voor deze vliegende start heb je niet alleen granola nodig (naturel of met bosvruchten), maar ook 100 gr. Paschka aardbei, 125 gr. Griekse yoghurt, frambozencoulis, aardbeien, blauwe bessen en verse munt. Vergeet ook niet om leuke glaasjes klaar te zetten zodat je ontbijt er extra glamorous uitziet!

 
Niets is zo lekker in de ochtend dan een glaasje gevuld met heerlijk fris fruit, granola en hoe kan het ook anders…

De ultieme energy boost

Voor je eraan begint laat je de Paschka aardbei alvast op temperatuur komen, zodat hij zacht is. Ondertussen kan je jezelf al gaan omkleden (of je maakt het gewoon de avond van tevoren al). Meng hierna de Griekse yoghurt met een spatel zachtjes onder de Paschka aardbei. Neem alvast twee leuke glaasjes die je hebt klaargezet en vul deze met granola naar eigen wens. Gebruik als tweede laagje de Paschka aardbei mengeling en bouw de laagjes verder op met de frambozencoulis, de aardbeien en de blauwe besjes. Werk ten slotte af met de verse blaadjes munt. Pas op, want je zal knallen op je werk!