• Ananas

  Ben jij wel te vinden voor de smaak van exotisch fruit? Probeer dan eens de Paschka Ananas op je boterham of in je milkshake…
 • Gekonfijt fruit

  Voeg de heerlijke smaken van verse kaas, gekonfijt fruit en appelsienlikeur samen en de Paschka Gekonfijt Fruit is klaar om van te genieten!
 • Paschka Speculoos

  Smeer de lekkere smaak van echte speculoos nu ook op je boterham met Paschka Speculoos. Dat zorgt voor een frisse en zoete smaak in je mond!
 • Paschka Chocolade

  Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Laat je dan verwennen door de smaak van Paschka Chocolade en geniet er op elk moment van de dag van…


Ontdek als eerste de Paschka acties

Wees de gelukkige ontvanger van een waardebon, een kortingsticket voor een pretpark of een handige gom wanneer je lekkere Paschka koopt! Een paar keer per jaar organiseren we namelijk leuke acties waarbij we onze klanten blij maken met een klein geschenkje… Wat het cadeautje is, hangt af van de periode, het seizoen of de trends van het moment.

 

Paschka verrast klanten

Niet alleen met de lekkere Paschka smaken verwennen we onze klanten, maar ook met enkele verrassende acties. Op onze website kondigen we altijd aan welk cadeautje je ontvangt wanneer je een schijf of potje Paschka koopt bij de kaaswinkel, beenhouwer of supermarkt in je buurt. Ga bijvoorbeeld tegen een verminderde prijs naar een pretpark en breng er een leuke dag door met familie en vrienden… Of ga met een waardebon op stap en koop er iets moois mee voor jezelf, je huis, je partner… Door een lekkere boterham met Paschka te smeren tover je trouwens sowieso een glimlach op het gezicht van je zoon of dochter. Maak die glimlach echter nog groter door ze te verrassen met een handig gadget, zoals een gommetje, een potlood, een latje of nog iets anders.

 

Wil je ook graag zo’n leuk geschenkje ontvangen? Bezoek dan regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties of ontdek de flyer bij je lokale supermarkt of beenhouwer!