• Gekonfijt fruit

  Voeg de heerlijke smaken van verse kaas, gekonfijt fruit en appelsienlikeur samen en de Paschka Gekonfijt Fruit is klaar om van te genieten!
 • Aardbei

  Fris en fruitig: dat is de Paschka Aardbei. Start je dag met deze lekkernij of tover er een zalige lunch mee op tafel… Smullen zal je!
 • Ananas

  Ben jij wel te vinden voor de smaak van exotisch fruit? Probeer dan eens de Paschka Ananas op je boterham of in je milkshake…
 • Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.


Stel hier al je Paschka vragen

Wil je wat meer weten over een Paschka smaak? Zou je een bestelling willen plaatsen, maar heb je daar nog wat vragen over? Wil je met jouw zaak samenwerken met Paschka voor een toffe actie? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Elke vraag beantwoorden we zo snel mogelijk zodat jij gauw kan verder genieten van je Paschka avontuur.

 

Uitstekende ligging

Ben je als professional aan de slag in de groothandel of detailhandel en wil je meer info over bijvoorbeeld de verpakkingsmogelijkheden van de Paschka smeerpasta, over het heerlijke smakenaanbod of over een samenwerking voor een leuke actie? Maak dan een afspraak met Paschka en kom langs op Hagelberg 39 in Geel. Je vindt ons op het industrieterrein van Olen, tussen Geel en Herentals, vlakbij de autostrade. Ook geografisch zijn we dus goed bereikbaar! Het Paschka team verwelkomt je met open armen.

 

KaDé

Hagelberg 39

2440 Geel

 

014 266186

014 26 61 81

info@paschka.be