• Banaan

  Hoe zou het zijn om banaan, chocolade en verse kaas in je mond te proeven? Smeer wat Paschka Banana op je boterham en je weet het meteen…
 • Aardbei

  Fris en fruitig: dat is de Paschka Aardbei. Start je dag met deze lekkernij of tover er een zalige lunch mee op tafel… Smullen zal je!
 • Paschka Praliné

  Met Paschka Praliné kies je voor een smeerpasta met de smaak van chocolade en hazelnoten. De smakencombinatie verovert vele harten, ook het jouwe?
 • Paschka Stracciatella

  Verse kaas vermengd met krokante stukjes chocolade, dat is Paschka Stracciatella! Smul ervan op wat brood, tussen je pannenkoek of in je milkshake.


De heerlijke Paschka smaken

Op zoek naar iets lekkers om op je boterham te smeren? Zoek dan niet langer! De Paschka smeerpasta is beschikbaar in wel acht verschillende smaken die we hier met veel plezier aan je voorstellen.


Een fruitige smeerpasta op je boterham

Een heerlijk vleugje banaan, chocolade of speculoos op je boterham: met de verschillende Paschka smaken varieer je elke dag! Heb je bijvoorbeeld zin in wat verse kaas met een fruitige toets als ontbijt of lunch, ga dan voor de Paschka Banana, Gekonfijt Fruit, Ananas of Aardbei tussen je boterhammen. Deze vier smaken combineren allemaal het frisse van verse kaas en het zoete van vers fruit. De Paschka Banana is trouwens verrijkt met krokante stukjes chocolade en de Paschka Gekonfijt Fruit met een tikkeltje appelsienlikeur… Smullen maar!

 
Een fruitige smeerpasta op je boterham.

Dol op zoet broodbeleg?
 

Dol op zoet broodbeleg?

Voor de trouwe chocoholics hebben we de heerlijke Paschka Chocolade en Stracciatella in huis met echte Belgische chocolade! Deze keer wordt de frisse smaak van verse kaas gecombineerd met de zoete smaak van chocolade… Heb je daar graag een subtiel hazelnootsmaakje bij? Kies dan voor Paschka Praliné op je boterham. Of als je eerder gesteld bent op het zoete van speculoos, dan wordt Paschka Speculoos waarschijnlijk jouw favoriet…


Welke smaak valt bij jou in de smaak?

Ontdek alle Paschka smaken en verwen lichaam en geest met dit lekkere broodbeleg. Soms verrast Paschka trouwens ook met een gloednieuwe smaak… Houd dus zeker onze website en de toonbanken bij je lokale beenhouwer of supermarkt in de gaten om er als eerste bij te zijn. Eén ding staat vast: de Paschka smaken zorgen telkens voor een waar festijn in je mond!