Uit je liefde met Paschka wafeltjes

Verover het hart van je partner, je kinderen, je beste vriend(in) of een willekeurige onbekende met deze zelfgemaakte hartjes van Paschka Chocolade… Benieuwd naar het recept? Dan hoef je enkel verder te lezen, want Paschka legt speciaal voor jou uit hoe je aan deze liefdeslekkernij begint…

 

Dit heb je nodig voor een zestal heerlijke wafeltjes Om het beslag van de wafels te maken leg je de volgende ingrediënten klaar zodat je alles bij de hand hebt: 100 gr boter, 250 gr zelfrijzend bakmeel, 4 eidooiers, 4 eiwitten en 90 gr suiker. We gaan echter speciale wafeltjes maken, dus nemen we ook 150 gr Paschka Chocolade en 20 gr kleine druppels van melkchocolade. Uiteraard heb je ook een wafelijzer nodig! Wil je liever een andere vorm aan je wafeltjes geven, dan mag dat natuurlijk, maar wij houden het bij mooie hartjes… En nu kokkerellen maar!

Paschka wafeltjes boordevol liefde

Beginnen doen we door de Paschka Chocolade samen met de boter op een heel zacht vuurtje te smelten. Klop ook de eidooiers op en voeg die samen met de suiker toe aan de gesmolten boter met Paschka. Meng alles goed onder elkaar en doe er dan het zelfrijzend bakmeel bij. Opnieuw goed mengen is de boodschap totdat je een gladde massa krijgt. Nu mag je er ook de kleine chocoladedruppels aan toevoegen! Het enige wat er nu nog bij moet zijn de eiwitten. Die klop je stevig op tot eiwitschuim dat je met een spatel bij de gladde massa voegt. Het deeg is klaar! Dus nu gaan we bakken…

Om het beslag van de wafels te maken leg je de volgende ingrediënten klaar zodat je alles bij de hand hebt: 100 gr boter, 250 gr zelfrijzend bakmeel, 4 eidooiers, 4 eiwitten en 90 gr suiker.
Steek je wafelijzer in en doe een volle pollepel beslag in het midden van het wafelijzer. Wanneer het wafelijzer zijn werk doet en het deksel wat naar boven komt, betekent dat dat je liefdeswafeltjes bijna klaar zijn! Zien ze er goudbruin uit? Haal ze er dan uit en laat de Paschka wafeltjes even afkoelen. Ziezo, jij hebt je liefde omgetoverd in lekkere, schattige wafeltjes… Laat familie en vrienden nu maar snel proeven van jouw liefdesbereiding!
Vorige