Soesjes met Paschka choco, mascarpone en chocoladekorrels

Lust je Paschka chocolade zo graag, dat je Paschka het liefst van al elke dag zou willen eten? Deze overheerlijke soesjes zijn gevuld met Paschka choco, mascarpone en chocoladespikkels, moeten we nog meer zeggen? De hemel op aarde voor alle dessertliefhebbers! Ga snel aan de slag met dit eenvoudig dessertje en scoor bij al je vrienden en familie!

 

Hiermee tover je de soesjes op tafel

Voor de vulling heb je kant-en-klare soesjes nodig die (uiteraard) nog niet gevuld zijn. Neem hiervoor ook 150 gr. Paschka chocolade, 150 gr. mascarpone en 10 gr. pure chocoladekorrels. Voor de ganache heb je bovendien 100 gr. pure chocolade, 80 gr. room en 10 gr. boter nodig.

Een sjoeke voor mijn sjoeke

Laat voor je begint de Paschka chocolade alvast op temperatuur komen zodat hij zacht is. Meng ondertussen de mascarpone en de chocoladekorrels zachtjes door de Paschka chocolade met een spatel. Vul vervolgens een spuitzak met niet-gekartelde spuitmond met dit Paschka mengsel. Let erop dat de opening groot genoeg is, anders zullen de chocoladekorrels alles blokkeren. Maak hierna voorzichtig een gaatje in het soesje en vul het vervolgens met de overheerlijke Paschka choco bereiding. Je bent bijna klaar, enkel de ganache nog! Neem hiervoor een steelpannetje, laat de chocolade en de room er zachtjes in smelten en roer alles rustig onder elkaar.

Deze overheerlijke soesjes zijn gevuld met Paschka choco, mascarpone en chocoladespikkels, moeten we nog meer zeggen?
Is de chocolade volledig gesmolten en blinkt de ganache mooi? Voeg dan de boter toe en meng alles nogmaals goed onder elkaar met een klopper. Wanneer alles gelukt is, hoef je nog maar één ding te doen: de soesjes voor de helft in de ganache dompelen! Plaats de soesjes naast elkaar op een bord, zo zullen ze er nog lekkerder uit zien. Bewaar ze in de koelkast tot je ze serveert. Njam njam!
Vorige