Goud in je mond met Paschka chocoladetruffels

Ben je verzot op chocolade? Als Paschka-holic moet je deze chocoladetruffels eens proberen! Dit recept is bijna té gemakkelijk. Al wat je nodig hebt is 300 gr. Paschka chocolade, 150 gr. pure chocoladedruppels, 2 dl room (38% V.G.), cacaopoeder (ongesuikerd) en kokosschilfers. Verwen je vrienden met deze heerlijke truffels en je zal ongetwijfeld punten scoren!

Chocoladetruffels voor iedereen

Begin met de chocoladedruppels samen met de room te laten smelten in een steelpannetje. Voeg daarna de Paschka chocolade toe, haal de pan even van het vuur en meng alles zachtjes onder elkaar. Schep het truffelmengsel over in een kommetje, dek het af met een folie en plaats het in de vriezer tot het half vast is. Is het truffelmengsel hard genoeg voor jou? Schep dan telkens met een koffielepel een bepaalde hoeveelheid in een bolletje of ovaaltje. Dit hoeft niet perfect te zijn, dat is nu net de charme van de Paschka chocoladetruffels! Ben je hierin geslaagd?

Al wat je nodig hebt is 300 gr. Paschka chocolade, 150 gr. pure chocoladedruppels, 2 dl room (38% V.G.), cacaopoeder (ongesuikerd) en kokosschilfers.
Neem dan een kommetje met cacaopoeder en eentje met kokosschilfers. Rol de truffels telkens doorheen één van de mengsels, dit kan makkelijk en proper door het kommetje telkens heen en weer te schudden. Nu hoef je enkel nog de truffels op een mooi schoteltje te presenteren. Serveer ze aan je vrienden en scoren maar!
Vorige