Fruitige wrap met Paschka ananas en meringue

Wie zegt dat je Paschka ananas enkel op je boterham kan eten? We bewijzen het tegendeel met deze fruitige Paschka wrap (yummi!). HIj is zo hemels dat je hem vanaf nu elke dag als ontbijt zal willen. Proef en overtuig jezelf!

Fruit up your life

Een gewone fruitsalade is maar saai, daarom is er deze lekker frisse wrap die je ochtend meteen een pak leuker maakt! Het is de perfecte mix van zuivel, fruit en tarwe. Voor vier personen heb je als eerste 200 gr. Paschka ananas, 100 gr. mascarpone en 300 gr. Griekse yoghurt nodig. Qua fruit kan je variëren, maar de wrap is het lekkerste met kleine stukjes verse ananas, kiwi en mango. Je hebt ook nog fijn versneden muntblaadjes, kleine stukjes merengue en vier wraps nodig.

Wie zegt dat je Paschka ananas enkel op je boterham kan eten?

Het lekkerste ontbijt ooit

Leg de Paschka ananas alvast even uit de koelkast zodat hij zacht kan worden. Is hij zacht genoeg? Meng hem dan met de mascarpone en de Griekse yoghurt. Snijd de verse ananas, kiwi en mango in kleine blokjes en de muntblaadjes in reepjes. De merengue snijd je in vieren, tenzij je mini-merengues kocht natuurlijk. Gebruik je liever een ander crunchy koekje? Gewoon doen! Neem vervolgens de wraps en leg ze volledig open. Besmeer ze eerst met het Paschka ananas mengsel en leg vervolgens het fruit er bovenop. Ten slotte werk je de wraps verder af met de stukjes merengue en de verse muntreepjes. Plooi hem dicht, snijd hem in tweeën en genieten maar! Wil je liever wat tijd besparen in de ochtend? Snijd het fruit dan alvast de avond van tevoren en plaats het goed afgesloten in de koelkast. Enjoy!

Vorige