Smoothie van Paschka Ananas

Zware feestdagen achter de rug? Zin in iets ‘luchtiger’? Daar weet Paschka natuurlijk raad mee. Wij tonen je hoe je een overheerlijke verse smoothie aan de ontbijttafel tovert met Paschka Ananas: smeuïg voor zoete lekkerbekken en toch heerlijk fris!

Vooreerst weet je natuurlijk graag welke ingrediënten er nodig zijn voor het verkrijgen van die frisse smoothie. Voor dit ‘yummie!’ recept heb je ongeveer een halve verse ananas nodig, sap van een halve limoen, 300 gram Paschka Ananas op kamertemperatuur, 400 gram kokosmelk en twee eetlepels chiazaad. Voedzaam en gezond!

 

Wat je te doen staat: Snijd een ananas doormidden en gebruik de helft ervan voor je smoothie met Paschka Ananas. Hak de ananas in kleine blokjes en doe deze samen met de kokosmelk in een blender. Mix it baby, tot je een gladde massa verkrijgt

 

En dan is het tijd voor ons magische ingrediënt: Paschka Ananas. Maak deze zachtjes glad met een spatel en voeg toe aan het ananas-kokosmelkmengsel, samen met het sap van je limoen. Zachtjes mixen. You’re almost ready..

 

Als laatste stap voeg je de chiazaadjes toe en meng je alles goed door elkaar. Ziezo, je heerlijke smoothie met Paschka Ananas is klaar… Nu enkel nog garneren met stukjes verse ananas en chiazaad, en smullen maar!

Vorige