Mousse van Paschka Speculoos, mascarpone en zure room

Wist jij al dat er een heerlijke variant bestaat op chocolademousse voor wie geen chocolade lust? Met Paschka Speculoos tover jij een heerlijke mousse van speculoos op tafel! Het beste nieuws? Voor dit origineel nagerecht hoef je helemaal geen kookwonder te zijn. Een lekker nagerecht in een handomdraai? Daar zorgt Paschka maar wat graag voor!

Om van deze smeuïge mousse te kunnen genieten met vier personen, heb je 180 gram mascarpone, 120 gram zure room, 300 gram Paschka Speculoos op kamertemperatuur en crumble van speculoos ter garnering nodig.

 

Hoe ga je hiermee aan de slag? Mix de mascarpone samen met de zure room tot je een gladde massa bekomt. Als laatste stap voeg je zachtjes de Paschka Speculoos toe met een spatel en meng je alles mooi onder elkaar. Om de mousse van Paschka Speculoos in leuke glaasjes te krijgen, kan je een (wegwerp)spuitzak gebruiken. Als finishing touch werk je de mousse af met een crumble van speculoos en je bent klaar om te genieten… Smakelijk!

Vorige