Een dag in het leven van Bo’ke

Ken je onze trouwste werkkracht al? Viervoeter Bo’ke is helemaal verzot op Paschka! Hij neemt zijn job als Paschka-mascotte echt erg serieus. We laten Bo’ke aan het woord!

 

’s Ochtens ben ik er als de kippen bij om mijn kleine vriendjes te begroeten en de verse eitjes te tellen. Ja, ik ben echt dol op de kippen. Het is dan ook altijd lachen met Asterix, Obelix en Idéfix! Ik zou hier de hele dag kunnen ravotten. Maar soms is het ook belangrijk om even rustig te worden en wat yoga te doen in de ochtendzon. Lekker opwarmen en een beetje naar de wolken staren, dus.

Viervoeter Bo’ke is helemaal verzot op Paschka!

Andere mensen hebben een koffietje en een boterham met Paschka nodig om wakker te worden, maar ik hou het bij mijn heerlijke DentaStix®. Nog goed voor de tanden ook!

 

Wat zeg je, baasje? Is het nu al tijd om naar kantoor te vertrekken? Nooo … Gelukkig zit ik graag in de auto uit het raam te kijken. Niet vergeten: nog even een plasje te doen voor ik het kantoorgebouw binnen ga, en dan ben ik er klaar voor. Maar waarom kunnen we nog niet binnen? Doe die deur snel open, anders zijn we misschien te laat op het werk!

Andere mensen hebben een koffietje en een boterham met Paschka nodig om wakker te worden, maar ik hou het bij mijn heerlijke DentaStix®.
Overdag heb ik enkele belangrijke taken. Eerst en vooral bewaak ik de inkom. Als er bezoekers toekomen, ben ik dan ook de eerste om ze te begroeten! Tenzij ik net een dutje aan het doen ben, natuurlijk … Zeg nu zelf: een powernap is toch superbelangrijk om je job goed te kunnen doen? Mijn collega’s bij Paschka weten dat ze bij mij altijd welkom zijn, zeker wanneer ze een knuffel nodig hebben. Interesse? Tijdens meetings zorg ik er trouwens altijd voor dat ik netjes, verzorgd en professioneel voor de dag kom! #boss
Tijdens meetings zorg ik er trouwens altijd voor dat ik netjes, verzorgd en professioneel voor de dag kom!
Amai, weer hard gewerkt, zeg. Gelukkig is het nu tijd om samen met mijn baasje Sabine naar huis te gaan. Ik laat mijn kippenvriendjes weten dat ik thuis ben en ga dan nog even lopen, zwemmen of met de bal spelen. Sport is belangrijk, zeker als je nu en dan houdt van snoepen … Wel vermoeiend hoor, zo actief bezig zijn! Gelukkig is er morgen een nieuwe dag. Ik begin al te kwispelen als ik eraan denk!
Gelukkig is er morgen een nieuwe dag.

Kom je mij een keer bezoeken bij Paschka? Vrienden heb je nooit te veel, toch?

 

Tot die tijd … Smakelijk! En oh ja, een poot van mij, Bo’ke.

 
Kom je mij een keer bezoeken bij Paschka?
Vorige