Een geslaagde zaterdagmiddag met Paschka

Het geheim van een geslaagde zaterdagmiddag? Je neemt:

  • een sympathieke familie
  • enkele doorgewinterde Paschka-medewerkers
  • een kok met magie in de vingers
  • een charmante maître
en creëert met bovenstaande ingrediënten een geslaagd brunchmoment!
 
Het geheim van een geslaagde zaterdagmiddag?
De familie van Frank Dupont mocht dit succesrecept aan den lijve ondervinden. Als eerste winnaar van de brunchwedstrijd kon Frank immers zichzelf én zijn ganse gezin (inclusief: echtgenote, kinderen, schoonkinderen én schoonmama) trakteren op een culinaire beleving en een blik achter de schermen van Paschka. En of dat geslaagd was!
 
Als eerste winnaar van de brunchwedstrijd kon Frank immers zichzelf én zijn ganse gezin (inclusief: echtgenote, kinderen, schoonkinderen én schoonmama) trakteren op een culinaire beleving en een blik achter de schermen van Paschka.

De dag starten? Dat deed de familie Dupont met een glaasje cava of fruitsap, inclusief hartelijke verwelkoming. Sabine, de immer sympathieke leading lady van Paschka, schetste het verloop van de dag. Familieverhalen werden uitgewisseld en ook de geschiedenis en productie van Paschka kent intussen geen geheimen meer voor onze sympathieke winnaarsfamilie!

 

Volgende in rij was Danny, productiechef van Paschka. Hij nam de familie Dupont mee op een uitgebreide rondleiding door de productiehal van Paschka. Dresscode van de rondleiding? Astronautenpak! :-)

 
Hij nam de familie Dupont mee op een uitgebreide rondleiding door de productiehal van Paschka. Dresscode van de rondleiding?
Heel leerrijk, zo’n rondleiding. Maar honger dat je daarvan krijgt! Tijd om de voetjes onder tafel te schuiven voor het hoogtepunt van de dag: de culinaire brunch. Tot in de puntjes verzorgde gerechtjes, met een vleugje Paschka, maar vooral met een grote dosis gezelligheid! Het team van groep Van Eyck, met chef-kok Cédric en maître Jeff aan het roer, zorgde voor topgerechten, met de nodige flair en schwung aan tafel gebracht!
Het team van groep Van Eyck, met chef-kok Cédric en maître Jeff aan het roer, zorgde voor topgerechten, met de nodige flair en schwung aan tafel gebracht!

Van voorgerecht tot en met dessert, allemaal even lekker! Winnaar Frank genoot, met zijn dochter en schoonzijn aan zijn zijde. Geen wonder dat de het hele gezelschap Dupont tevreden huiswaarts keerde. De dag zelf nog volgde een ongelooflijk vriendelijk mailtje van de familie Dupont, om nogmaals hun dank te uiten.

 

Wel: graag gedaan!

 
Tot in de puntjes verzorgde gerechtjes, met een vleugje Paschka, maar vooral met een grote dosis gezelligheid!
Vorige