Gezocht en gevonden: de Paschkameraad

Paschkalovers. Je herkent ze aan het doosje Paschka in hun handen, de boterhammetjes met Paschka in hun brooddoos en een kaft vol Paschka-recepten. Maar er zijn ook Paschka-superfans die echt niet kunnen leven zonder Paschka en er ’s nachts zelfs over dromen. Wie zijn ze, wat doen ze en vooral … wie is de ultieme Paschkameraad?

 

We hebben gezocht en we hebben gevonden: drie vrienden van Paschka die in aanmerking komen voor de titel van Paschkameraad en zo een Paschka-coolbag vol lekkers in de wacht slepen. We stellen ze graag aan je voor!

 

Walter Crauwels: moet van de dokter minder suiker eten, maar Paschka kan hij niet laten. En zeggen dat hij 35 jaar met suiker heeft rondgereden voor z’n werk. Ach, Walter, een klein lepeltje Paschka af en toe moet toch kunnen, hè?

 
Je herkent ze aan het doosje Paschka in hun handen, de boterhammetjes met Paschka in hun brooddoos en een kaft vol Paschka-recepten.
Chantal De Schoolmeester: Chantals zoon Steven verslindt Paschka! En dat aan zo’n hoog tempo dat Chantal nooit rap genoeg naar de winkel kan gaan. Al smult ze tussendoor zelf ook graag van een bo’ke met Paschka, nietwaar, Chantal?
 
Maar er zijn ook Paschka-superfans die echt niet kunnen leven zonder Paschka en er ’s nachts zelfs over dromen.
Niels Buurman: houdt zo veel van Paschka dat hij in een Paschka-buche is veranderd! Bewijs daarvan is de foto die hij voor de wedstrijd postte. Als jij geen superfan bent, Niels, dan weten wij het ook niet meer!
 
We hebben gezocht en we hebben gevonden: drie vrienden van Paschka die in aanmerking komen voor de titel van Paschkameraad en zo een Paschka-coolbag vol lekkers in de wacht slepen.
Je ziet het, deze superfans haalden terecht onze top 3. We vroegen Bo’ke om de ultieme Paschkameraad te kiezen uit onze favorieten. Na veel getwijfel, een dutje, een bezoekje aan de kippen en een Dentastix, wees Bo’ke met zijn onschuldig pootje de winnaar aan.
 
We vroegen Bo’ke om de ultieme Paschkameraad te kiezen uit onze favorieten.
Proficiat, Walter, jij bent de ultieme #Paschkameraad en wint een Paschka-coolbag vol lekkers! Luister je dan wel een heel klein beetje naar je dokter en deel je de coolbag met je gezin? Geniet ervan!
Vorige