Terug naar school met Paschka-bokes

Eind augustus, de verveling slaat toe bij je kroost. Gelukkig staat het nieuwe schooljaar voor de deur. De boekentassen staan klaar en de nieuwe brooddozen staan afgewassen te schreeuwen om het eerste lunchpakketje van het jaar. Nog wat inspiratie nodig? Met Paschka bezorg je jouw kinderen een onvergetelijke lunch!

‘k Zag twee beren …

Altijd spannend, zo’n eerste schooldag. Zo spannend zelfs dat je kinderen misschien geen hap binnenkrijgen. Gelukkig is er Paschka om die kleine zenuwpezen een gezond, evenwicht ontbijt te geven. En met een vleugje creativiteit tover je saaie boterhammetjes om in een echt eetfestijn! Wat vind je bijvoorbeeld van deze berenboterhammetjes met Paschka Banaan en Paschka Choco? Met wat plakjes banaan, bosbessen en frambozen smeert mama beer in geen tijd Paschka-broodjes voor haar bengels.

De boekentassen staan klaar en de nieuwe brooddozen staan afgewassen te schreeuwen om het eerste lunchpakketje van het jaar.
Nee, natuurlijk hoeven het niet altijd beren te zijn.

Elk diertje zijn pleziertje

Nee, natuurlijk hoeven het niet altijd beren te zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos: apen, varkens, vogels, vossen … Er is voor ieder wat wils, telkens met de favoriete Paschka van jouw kapoen. Of die van jezelf, want natuurlijk krijg je van Paschka-boterhammetjes smeren ook zelf honger. En het kan geen kwaad om zo af en toe eens extra punten te scoren bij je partner. Vergeet je ontbijtboterhammetjes trouwens niet te combineren met lekker vers fruit. Smeer je de boterhammetjes liever als vieruurtje? Dan kan je ze afwerken met wat snoep of een koekje. Lekker!

Brooddoos vol lekkers

Het enige jammere aan deze boterhammetjes? Dat je ze niet makkelijk kan meenemen in de brooddoos. Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor bedacht, want er is niks zo leuk als je kinderen ’s middags op school te verrassen met een heerlijke lunchtrommel. Maak bijvoorbeeld dubbeldekker-boterhammetjes met Paschka Aardbei en vers fruit. Beleg een boterham met sappige plakjes ananas, smeer op de bovenste boterham een dikke laag Paschka Aardbei en leg er een boterham met plakjes kiwi op. Overheerlijk! En zo heeft je kroost meteen voldoende energie om je aan het einde van die eerste schooldag moe maar voldaan in de armen te vallen. Op naar de volgende!

Het enige jammere aan deze boterhammetjes?
Vorige